Afspraak maken?

HAIRSTUDIO

Het beste uit jouw haar halen: dat willen we in onze hairstudio. Dit doen we door het hanteren van de nieuwste kniptechnieken.

Jouw kapsel moet aansluiten bij je persoonlijkheid. Het moet zitten zodat jij je zelfverzekerder en mooier voelt. In onze eigen trainingsruimte maar ook op locatie volgen we op regelmatige basis knipworkshops. Zo zorgen we ervoor dat we in staat zijn om jouw wens te vertalen in een goed geknipt kapsel.

Producten

We werken met de hoogwaardige producten van Matrix, Z.one en Milk Shake. Daar waar Matrix gaat voor toegankelijkheid voor ieder (haar)type en portemonnee, gaat Z.one en Milk Shake voor belevening en wellness. Beide lijnen hebben producten die zijn samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar. Laat je infomeren wat bij jou haartype past. Ervaar het verschil…

Intensieve haarverzorging

 / Welzijn en schoonheid: Z.one en Milk Shake richten zich op de wereld van haarverzorging met een natuurlijke en holistische benadering.

/ Doeltreffendheid en natuur: Innovatieve formules met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Respect voor de natuur is ook terug te vinden in de productie, door middel van hernieuwbare energie, en in het gebruik van recyclebare flessen en verpakkingen die ons leiden naar een steeds eco-duurzamer welzijn.

/ Essentie en transparantie: Een essentieel en schoon imago, met verpakkingen die de natuur oproept met delicate en elegante details. Een band met een groen ethos dat consequent wordt uitgevoerd door middel van communicatie, die altijd transparant en duidelijk is.

Make up

Feestje? Dag Make up? Dat kan allemaal. Je betaald voor dag Make up zetten 29,95 all in. Daarnaast hebben we speciale bruids arrangementen (haar en Make up.. voor prijzen neem contact op met onze salon). Desgewenst komen we op locatie

Haarverlening

Voller en/of langer haar? Wefts kunnen een oplossing bieden.  Prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid gram haar. Grote voordeel van een weft is dat ze herbruikbaar zijn tot wel 1,5 jaar (afhankelijk van verzorging).

We werken uitsluitend met echt haar.

Meer weten? Vraag het ons.

Steilbehandeling/ Omvorming

Blijvend krul in je haar of juist van krul naar steil haar. Alles kan. Beide behandelingen zijn permanent. Dit wil zeggen, het moet uitgroeien.

Kids

Bij HUUB zijn ook de allerkleinsten van harte welkom. Onze medewerksters zullen er alles aan doen om de kleintjes op hun gemak te stellen. We hebben een speciale kinderhoek waar ze kunnen spelen. Ze kunnen kiezen om voor de tv geknipt te worden. Eerste keer knippen? Ons advies is om dit te doen op de rustige dagen of aan het einde van de middag. Leuk om foto’s te maken. Na het knippen krijgen ze iets lekkers zodat de afsluiting een goed gevoel geeft.

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen die gelijk staan aan een behandeling of je kunt kiezen voor producten. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen.

Tarieven

Knippen dames (krulknippen bijwerken)€ 26,50
Uitgebreide krulknip 60 min€ 54,50
Knippen heren€ 22,00
Tondeuse coupe€ 19,00
Knippen kinderen t/m 11 jaar€ 21,00
Knippen pony€ 9,00
Opsteken lang haar 60 min€ 56,00
Opsteken kort haar 30 min€ 29,00
Wassen, knippen, watergolven / föhnen v.a.€ 45,00
Kleuren (1 kleur) v.a.€ 41,50
Coupe soleil v.a.€ 48,50
Highlights / balayage/ face framing / money piece v.a. € 58,50
Omvorming (Permanent incl. knippen v.a.€ 76,50