Afspraak maken?

(Wij werken ook zonder afspraak.)

HAIRSTUDIO

Het beste uit jouw haar halen: dat willen we in onze hairstudio. Dit doen we door het hanteren van de nieuwste kniptechnieken.

Jouw kapsel moet aansluiten bij je persoonlijkheid. Het moet zitten zodat jij je zelfverzekerder en mooier voelt. In onze eigen trainingsruimte maar ook op locatie volgen we op regelmatige basis knipworkshops. Zo zorgen we ervoor dat we in staat zijn om jouw wens te vertalen in een goed geknipt kapsel.

Producten

We werken met de hoogwaardige producten van Matrix en Kerastase. Daar waar Matrix gaat voor toegankelijkheid voor ieder (haar)type en portemonnee, gaat kerastase voor belevening en wellness. Beide lijnen hebben producten die zijn samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar. Laat je infomeren wat bij jou haartype past. Ervaar het verschil…

Intensieve haarverzorging

Gun jezelf de weldaad van een intensieve verzorging: De fusio Dose. Deze geeft een boost aan je haar. vijf geconcentreerde verzorgingsformules, worden gemend met concentrés, vier krachtige actieve ingrediënten, om verschillende combinaties te kunnen bieden voor een verzorging op maat en een onmiddellijke en langdurige transformatie van het haar. 12,95
Je kunt ervoor keizen om deze te combineren met een heerlijke hoofdhuidmassage en hot towel. Dan betaal je 19,95.

Wenkbrauwen/ Make up

We epileren de wenkbrauwen met draad: deze manier zorgt ervoor dat de haartjes langer wegblijven. Het geeft geen allergische reacties en er wordt minder aan de huid getrokken dan bv bij het harsen. Epileren 8,95

Trouwen? Feestje? Dag make up?  Dat kan allemaal. Je betaald voor make up zetten 25 euro all in. Daarnaast hebben we speciale bruidkapsel arrangement. Desgewenst komen we graag op locatie. Alles is bespreekbaar.

Haarextensions

Voller en/of langer haar? Haarextensions kunnen een oplossing bieden. We zetten haarmatjes (25 extensions in 1 keer) of losse extensions. Prijzen zijn verschillend en afhankelijk van lengte en hoeveelheid. We werkten uitsluitend met 100% echt haar.

Steilbehandeling/ Omvorming

Blijvend krul in je haar of juist van krul naar steil haar. Alles kan. Beide behandelingen zijn permanent. Dit wil zeggen, het moet uitgroeien.

Kids

Bij HUUB zijn ook de allerkleinsten van harte welkom. Onze medewerksters zullen er alles aan doen om de kleintjes op hun gemak te stellen. We hebben een speciale kinderhoek waar ze kunnen spelen. Ze kunnen kiezen om voor de tv geknipt te worden. Eerste keer knippen? Ons advies is om dit te doen op de rustige dagen of aan het einde van de middag. Leuk om foto’s te maken. Na het knippen krijgen ze iets lekkers zodat de afsluiting een goed gevoel geeft.

Cadeaubonnen

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen die gelijk staan aan een behandeling of je kunt kiezen voor producten. Leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen.

Tarieven

Knippen dames (ook krulknippen)€ 23,50
Uitgebreide krulknip 60 min€ 45,00
Knippen heren€ 19,50
Tondeuse coupe€ 16,50
Knippen kinderen t/m 11 jaar€ 16,50
Knippen meisjes 12 t/m 15 jaar€ 19,50
Knippen pony€ 7,50
Opsteken lang haar 60 min€ 44,00
Wassen, knippen, watergolven / föhnen v.a.€ 44,00
Kleuren (1 kleur) v.a.€ 35,00
Coupe soleil v.a.€ 39,00
Highlights / balayage/ face framing / money piece v.a. € 45,00
Omvorming (Permanent incl. knippen v.a.€ 67,50